Selection english test school year 2007 - 2008 level 6

Selection english test school year 2007 - 2008 level 6

I. VOCABULARY AND GRAMMAR. (35 points)

Part 1:Choose the best answer among A, B, C or D. (15 points)

1. My father is . man.

 A. a old B. an old C. not young D. not very young

2. I’m tired. I’d like . .

 A. sit down B. sitting down C. to sit down D. to sitting down

3. Do you have any toothpaste? I’d like a large . .

 A. tin B. roll C. bar D. tube

4. Choose the word having the underlined letter pronounced differently:

 A. pretty B. get C. wet D. dentist

5. Bangkok is . capital of Thailand.

 A. a B. one C. X D. the

6. There are . girls in his class.

 A. not B. no C. none D. any

7. . she plays the piano!

 A. How beautiful B. How beautifully C. What good D. What well

 

doc 5 trang Người đăng anhtho88 Ngày đăng 13/12/2019 Lượt xem 104Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Selection english test school year 2007 - 2008 level 6", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
	Điểm	NGUYEN TRI PHUONG Junior High School	Mã phách
	SELECTION ENGLISH TEST 
	School year 2007- 2008
	LEVEL 6
	Time allowed: 90 minutes
I. VOCABULARY AND GRAMMAR. (35 points)
Part 1:Choose the best answer among A, B, C or D. (15 points)
1. My father is ..................... man.
	A. a old	B. an old	C. not young	D. not very young
2. I’m tired. I’d like ..................... .
	A. sit down	B. sitting down	C. to sit down	D. to sitting down
3. Do you have any toothpaste? I’d like a large ..................... .
	A. tin	B. roll	C. bar	D. tube
4. Choose the word having the underlined letter pronounced differently:
	A. pretty	B. get	C. wet	D. dentist
5. Bangkok is ..................... capital of Thailand.
	A. a	B. one	C. X	D. the
6. There are ..................... girls in his class.
	A. not	B. no	C. none	D. any
7. ..................... she plays the piano!
	A. How beautiful	B. How beautifully 	C. What good	D. What well
8. On ..................... we often go out.
	A. nights of Saturday	B. Saturday nights
	C. Saturday’s nights	D. none is correct
9. I don’t want much sugar in coffee. Just ....................., please.
	A. little	B. a little	C. few	D. a few
10. The weather is ..................... today than yesterday.
	A. much better	B. very better	C. too better	D. so better
11. A. Always they do their homework.	B. They always do their homework.
 C. They do their homework always.	D. They always do their homeworks.
12. Minh is from Viet Nam. He’s ..................... .
	A. a Vietnamese	B. Vietnamese	C. a Vietnamese man	D. the Vietnamese man
13. Choose a word that has different stress pattern:
	A. beautiful	B. vegetable	C. breakfast	D. apartment
14. What ..................... the weather like in the summer?
	A. is	B. was	C. does	D. would
15. It’s very hot. Why ..................... go swimming?
	A. not we	B. not	C. don’t we	D. Both B&C are correct
16. At an intersection, you ..................... slow down.
	A. can	B. should	C. must	D. have
17. Which word has the final sound /s/:
	A. bananas	B. carrots	C. apples	D. guavas
18. Don’t move. You have a ..................... leg.
	A. break	B. breaking	C. broke	D. broken
19. If there aren’t any trash cans, we should put it in a bag and ..................... . 
	A. take it to our home	B. take it to home
	C. take it home	D. take it back our house
20. This is a photo of Miss Lan’s house. To the right of ..................... house there is a well.
	A. the	B. a 	C. his	D. my
21. Choose the word having the underlined letter pronounced differently:
	A. keen	B. kite	C. keep	D. knife
22. How much is this ..................... of soap?
	A. bar	B. bag	C. box	D. loaf
23. Our roads are dangerous places. We ..................... .
	A. can be careful	B. must be careful	
	C. mustn’t be careless	D. Both B & C are correct
24. Make sure ..................... is no traffic.
	A. they	B. it	C. there	D. some
25. Let’s eat here. The ..................... seems very good.
	A. list	B. paper	C. programme	D. menu
26. There’s a good film ..................... ..................... the Rex Cinema tonight.
	A. on / in	B. on / at	C. in / on	D. in / at
27. Don’t ..................... electricity.
	A. save	B. waste	C. use	D. leave
28. The boy suffered ..................... a very bad toothache.
	A. of	B. from	C. with	D. by
29. ..................... book is this, yours or mine?
	A. What	B. Which	C. Whose	D. Who’s
30. “Who ..................... that horrible noise?”
 “It’s Nam practising the violin.”	
	A. makes	B. made	C. is making	D. making
Part 2: Complete the following sentences with the correct form of the words in brackets. (10 points)
1. Mary likes attending the English ..................... contests. (SPEAK)
2. My neighborhood is ..................... for good and cheap restaurants. (FAME)
3. I like the city life because there are many kinds of ..................... (ENTERTAIN)
4. Lan’s classroom is on the ..................... floor. (TWO)
5. These children like ..................... weather. (SUN)
6. Lan speaks English ..................... than me. (WELL)
7. The Great Wall of China is the world’s ..................... structure. (LONG)
8. What’s Mary’s .....................? - She’s British. (NATION)
9. We should not waste ..................... and water. (ELECTRIC)
10. Let him do it ...................... (HE)
Part 3: Supply the correct form of the verbs in brackets. (10 points)
1. The sky is very dark. I think it ............................... .(rain)
2. David ............................... his hands. He ............................... the television set. (wash/ just repair)
3. Come to see me at 5 this afternoon. I ............................... home until 4.30. (not arrive)
4. ..............................., please! The baby ............................... .(not talk / sleep)
5. It ............................. hard. We can’t do anything until it ............................. . (rain / stop)
6. Would you mind ............................... on the light? I hate ............................... in a dark room. (turn / sit)
II. READING (25 points)
Part 1: Put these sentences in the right order to complete the passage. Number 1 has been done for you as an example. (10 points)
A. For example, you can get hot dogs
B. a famous fast food restaurant. Do you
C. Today fast food is very
D. the same as one in MacDuff’s in Tokyo!
E. a fast food restaurant, you can
F. and boxes. MacDuff’s is the name of
G. You can even take it home.
H. know that a beefburger in MacDuff’s in London tastes
I. get different kinds of food cheaply and quickly.
J. or beefburgers in paper bags
K. popular throughout the world. In
Your answers:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
C
Part 2: Complete the following letter with the appropriate words. The first letter(s) of each word is (are) given. (15 points)
Dear Mum and Dad,
Hi. I’m on (0) ho_liday_ in Vietnam with Ted and Booby. We (1) arr_________ in Dalat yesterday. It is a very beautiful city and is (2) kn_________ as the city of Eternal Spring. Dalat is very famous for its (3) water_________, lakes and flower gardens. The first two days the weather was fine, warm and sunny, so we did some (4) sight_________. I took a lot of photographs. On Thursday we went shopping. Everything was cheap, so we bought lots of (5) sou_________ and two nice sweaters for you. In the evening we had (6) d_________ at a lovely little restaurant and then went to a coffeehouse to (7) e_________ Trung Nguyen Coffee. Last night we went to the theater and didn’t get back (8) un_________ 11pm. So, we got up late this morning and (9) dec_________ to have a relaxing day at the hotel. So, that’s(10) wh_________ I’m now.
Love,
Mark
III. Writing: Make meaningful sentences using the following cues. (20 points)
1. What time / Nga / get / morning?
.......................................................................................................................................................
2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening.
.......................................................................................................................................................
3. Lan / walk / ride / bike / school?
.......................................................................................................................................................
4. When / it / hot / we / often / go / swim.
.......................................................................................................................................................
5. What / there / front / your house?
.......................................................................................................................................................
6. If / you / not feel / well / should / see / doctor.
.......................................................................................................................................................
7. What color / your baby / eyes?
.......................................................................................................................................................
8. My father / 4 years / old / mother.
.......................................................................................................................................................
9. I / beef/ so / sister.
.......................................................................................................................................................
10. Hoa / learn / languages / bad.
.......................................................................................................................................................
HƯỚNG DẪN CHẤM
I. VOCABULARY AND GRAMMAR. (35 points)
Part 1: (15 points) - 0.5 point for each correct answer
1. B	2. C	3. D	4. A	5. D	6. B	7. B	8. B	 9. B	10. A
11. B	12. B	13. D	14. A	15. D	16. C	17. B	18. D	19. C	20. A
21. D	22. A	23. D	24. C	25. D	26. B	27. B	28. B	29. C	30. C
Part2: (10 points) - 1 point for each correct answer
1. speaking	2. famous	3. entertainment	 4. second	5. sunny
6. better	7. longest	8. nationality	9. electricity	10. himself
Part3: (10 points) - 1 point for each correct answer
1. is going to rain	 2. is washing / has just repaired	3. won’t arrive
4. Don’t talk / is sleeping 5. is raining / stops	6. turning / sitting
II. READING. (25 points)
Part 1: (10 points) - 1 point for each correct answer
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
C
K
E
I
G
A
J
F
B
H
D
Part 2: (15 points) - 1.5 points for each correct answer
1. arrived	2. known	3. waterfalls	4. sightseeing	5. souvenirs
6. dinner	7. enjoy	8. until	9. decided	10. where
III. WRITING (20 points) - 2 points for each correct answer
1. What time does Nga get up every morning (in the morning)?
2. You can play games in the afternoon but (you) must do your homework in the evening.
3. Does Lan walk or ride her bike to school?
4. When it is hot, we often go swimming.
5. What is there in front of your house?
6. If you don’t feel well, you should go to see the doctor.
7. What color are your baby’s eyes?
8. My father is four years older than my mother.
9. I like beef, so does my sister.
10. Hoa learns languages badly.
Total score: 80 points
THE END

Tài liệu đính kèm:

  • docE6_De thi HSG +Dap an.doc